telikertek-hoszigeteles-nelkul
 • Nyitólap
 • Télikertek hőszigetelés nélkül

Télikertek hőszigetelés nélkül

Azoknak a megoldásoknak, amiket itt talál, az a legfőbb funkciója, hogy biztosítsák a teraszok időjárás elleni védelmét. Azért, hogy olyan huzamos tartózkodásra alkalmas épületrészt alakíthasson ki, ami védelmet nyújt az eső, a szél, valamint az erős napsugárzás ellen. Illetve a télikertek esetén kedvező időjárási körülmények között a szoláris energiát is képes legyen hasznosítani.

Ezek a szerkezetek ugyanakkor se nem hőszigeteltek, se nem légzáróak, ezért nem alkalmasak a hő megtartására, így lakótérként, állandó tartózkodásra nem használhatóak.

  • Általános információk

   Ha Ön is egy ilyen típusú teraszbeépítésre gondolt, és ehhez a Solarlux kínálatából egy igazoltan magas színvonalú, prémium terméket képzelt el, akkor így érdemes hozzákezdenie a tervezéshez.

  • Tetőrendszerek

   Ha már sikerült kiválasztani a teraszfedés, vagy a teraszbeépítés funkcióját, akkor a következő felmerülő kérdés az, hogy miként lehet azt a meglévő épülethez esztétikusan és műszakilag is jól illeszteni.

  • Oldalfalrendszerek

   A Solarlux üvegtető rendszerei különböző típusú oldalfalakkal télikertekké bővíthetők. Az oldalfal típusok közös jellemzői, hogy azok kifogástalanul illeszkednek a meglévő tetőrendszerhez, azzal esztétikailag tökéletesen egy egységet alkotnak.

  • Árnyékolások

   A teraszfedések és télikertek elengedhetetlen tartozéka az árnyékolás. Annyira, hogy véleményünk szerint a sarlatánság határát súrolja egy üvegtető árnyékoló nélküli ajánlata.

  • Opcionális kiegészítők

   A télikertekhez rendelhető opcionális kiegészítők akár felesleges luxus kiadásnak is tűnhetnek. A prémium szegmensben azonban mindenképpen érdemes ezeket számításba venni, mert ezek nélkül nem érhető el a kívánt funkcionális, vagy kényelmi eredmény.

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.