bemutatoteremben-vagy-referencia-helyszinen
 • Nyitólap
 • Bemutatóteremben vagy referencia helyszínen

Bemutatóteremben vagy referencia helyszínen

Személyes konzultáció bemutatótermünkben

Minden esetben egy előzetes időpont egyeztetést követően, személyes találkozó keretében elmondjuk Önnek az összes olyan szempontot, amit figyelembe kell vennie a tervezett koncepció megvalósításához.

Ezen felül a kiállított és beépített minta szerkezetek, valamint egyéb szemléltető eszközök segítségével megnézheti, hogyan működnek azok a gyakorlatban, kipróbálhatja őket, meggyőződhet a minőségükről.

Tapasztalataink alapján a termékek testközelből való megismerése szinte kivétel nélkül segít az elképzelések pontosításában, sőt olykor azok gyökeres átformálásban. Ezért mindenképpen ezt tartjuk a leghatékonyabbnak az ajánlata előkészítéséhez.

Milyen előnyöket nyújt Önnek egy bemutatótermi tanácsadás?

 • A tanácsadáson Ön a saját szemével győződhet meg a mintadarabok segítségével a termékek minőségéről és ki is próbálhatja azokat.
 • A Solarlux által kiképzett tanácsadónk átadja Önnek az évente gyártott 2000 üvegterasz és 1000 télikert értékesítése és megvalósítása során szerzett tapasztalatokat, felhívja figyelmét a vevők által leggyakrabban elkövetett hibákra.
 • Minden önteltség nélkül állítjuk, hogy a télikertek és üvegteraszok építésével kapcsolatosan, olyan információkkal tudunk szolgálni, amikhez máshol nem jut hozzá.
 • A bemutatótermi tanácsadás után Ön ingyenesen jogosult igénybe venni helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek árlista szerinti ára 30.000,- Ft+ÁFA
 • Végül, de nem utolsó sorban, minden bemutatótermi tanácsadás alapján készült árajánlathoz ingyenesen készítünk egy látványtervet. A látványterv készítés normál ára 30.000,- Ft+ÁFA.

Kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek kollégánkkal egy időpontot, enélkül nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.

 • Időpont-egyeztetés:

   

  Barton Zoltán
  Telefon: +36/30-514-6787
  E-mail cím: telikert@mantu.hu

 • Bemutatótermünk:

   

  1139 Budapest, Röppentyű u. 73/A
  Nyitva tartás: H-CS: 8-17 óráig, P: 8-14 óráig

Személyes konzultáció egy referencia helyszínen

Szeretne megnézni egy már telepített Solarlux télikertet? Erre is van lehetősége! Igaz, ezt elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha már rendelkezik személyre szabott árajánlattal, de legalábbis konkrét elképzeléssel, és szeretne meggyőződni arról, hogy az általunk képviselt minőség a gyakorlatban hogyan valósult meg.

Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen élményt nyújt egy már felépített Solarlux télikert, és szívesen meginna velünk egy csésze kávét, miközben megmutatjuk a termékek működését és legfontosabb előnyeit, akkor válassza ezt a típusú konzultációt.

A szolgáltatás igénybevételére kizárólag egy személyre szabott árajánlat birtokában van lehetőség előzetes időpont egyeztetés után. A referencia helyszínek Budapest 50 km-es körzetén belül, vagy a Solarlux Németországban levő Melle-i központjában találhatóak. (A helyszín termékfüggő.)

Igényét a személyre szabott ajánlatának számára hivatkozva tudja jelezni az Ön Solarlux tanácsadójánál.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest