arajanlat-kerese-emailben

Árajánlat kérése emailben

Ezt a megoldást elsősorban azoknak ajánljuk, akik már kiforrott elképzeléssel rendelkeznek. Az ajánlatkéréseket kizárólag az alábbi linken elérhető kitöltött formanyomtatványokon tudjuk fogadni. Ennek teljes körű kitöltése elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb megoldásra készítsük el ajánlatunkat.

Az ajánlatkérő sablonokat egy rövid regisztráció után tudja letölteni. Ezt követően e-mailben küldjük meg Önnek az ajánlatkérő sablon letöltési linkjét, melyben további információkat talál az ajánlatkérés menetét illetően. A telefonszáma megadásával lehetőséget teremt arra, hogy szükség esetén kollégánk az igények pontosítása végett telefonon is fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

Mi a teendője ezután? A kitöltött ajánlatkérő sablont, a rajzolt mellékletet (amennyiben van), illetve 2-3 fotót a helyszínről e-mailben legyen szíves elküldeni a telikert@mantu.hu email címre.

  Reméljük, hogy a fenti lehetőségek közül sikerül megtalálnia az Önnek leginkább megfelelő megoldást, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a boldog Solarlux télikert tulajdonosok népes táborában köszönthetjük.

  • Vásárlóink véleménye

   • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

    Henriett, Budapest

   • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

    Éva, Nagykovácsi

   • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

    Kristóf, Pilisborosjenő

   • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

    Gábor, Budapest