mit-jelent-az-intelligens-telikert
 • Nyitólap
 • Mit jelent az intelligens télikert?

Mit jelent az intelligens télikert?

Egy intelligens télikert esetén az árnyékolás, a szellőzés, a hűtés, a fűtés működtetését egy központi vezérlőegység végzi. Lehetőség van akár a redőnyök, vagy a zsalúziák lamelláinak a nap beesési szögének megfelelő állandó változtatására, így biztosítva a maximális fényt és a legkevesebb napsugárzást. Az automatikus szellőztetés a hőmérséklet és a légnedvesség figyelembevételével a legkellemesebb lakóklímát biztosítja. A vezérlés ellátja a világítási és a biztonsági funkciók (pl. füstérzékelő) felügyeletét is.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest