mit-ajanlunk-hat-ugyfeleinknek
 • Nyitólap
 • Mit ajánlunk hát ügyfeleinknek?

Mit ajánlunk hát ügyfeleinknek?

Először is ismerkedjenek meg a különböző gyártók termékeivel. Menjenek el minél több gyártóhoz, személyesen is nézzék meg a termékeket, tájékozódjanak a műszaki megoldásokról, hogy meg tudják ítélni azokat a használatbeli és értékbeli különbségeket, ami télikert és télikert között fennáll. Szánják rá az időt, hiszen télikertet rendszerint egyszer épít az ember, de azt egy életre. Mivel jelentős értékű beruházásról fognak dönteni (még az olcsó télikertek esetén is milliós összegekről beszélünk) nem engedhetik meg maguknak a rossz döntést. Minden gyártó fog tudni mondani egy négyzetméter irányárat, ami alapján árban is el fogják tudni helyezni az egyes termékeket.

Ha valaki nem tud eljönni hozzánk akkor részére egy online igényfelmérő kérdőívet küldünk. Ennek kitöltése és kiértékelése után egy telefonos konzultáció következik, mely alapján tudunk mondani egy nagyságrendi irányárat. Ha ez találkozik az elképzelésekkel, akkor mindenképpen szükség van egy személyes találkozóra, ahol az egyéni elképzelések megismerése után fogunk tudni adni egy személyre szóló árajánlatot.

Ha meg tudunk felelni mind árban , mind műszaki megoldásokban a vevői elvárásoknak , akkor a következő lépés a helyszíni felmérés megrendelése. Ennek keretében megvizsgáljuk a kivitelezhetőséget, felvesszük a pontos méreteket és mindenre kiterjedően felmérjük az igényeket. Ezt követően megtervezzük és méretezzük a télikertet, ami alapján már a szerelést is tartalmazó, kötelezettség vállalásra alkalmas árajánlatot tudunk készíteni.

Ez alapján Ön már minden bizonnyal tud dönteni és ha minket választ elkezdjük a munkát.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest