milyen-arnyekolast-kell-alkalmazni-uvegteton
 • Nyitólap
 • Milyen árnyékolást kell alkalmazni üvegtetőn?

Milyen árnyékolást kell alkalmazni üvegtetőn?

Az üvegtetőket minden esetben árnyékolással kell védeni a napsugárzás ellen. A télikertek és az üvegházak is rendelkeznek opcionálisan integrált textil árnyékolással.

Télikertek esetén a textilárnyékolás mindig az üveg fölött helyezkedik el, hogy a meleg ne tudjon behatolni a belső térbe. A külső szerelésű textilárnyékolók minden esetben rendelkeznek motoros működtetéssel és időjárásérzékelővel is felszereltek. Ez biztosítja a textil szél és eső elleni védelmét.

Üvegházak esetén 90%-ban az üveg alá szereljük a textilárnyékolót. Ez több szempontból is előnyös megoldás. Egyrészt nincs kitéve a textil az időjárás viszontagságainak (szél, eső, piszok), másrészt nem szükséges a motoros mozgatás, ami lényegesen kedvezőbbé teszi az árat. Mivel üvegházak esetén az oldalfalak min. 70-80%-ban nyithatók, ezért az átszellőzés minden esetben garantált.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest