miert-kell-torekedni-a-maximalis-oldalfeluletek-kinyitasara
 • Nyitólap
 • Miért kell törekedni a maximális oldalfelületek kinyitására?

Miért kell törekedni a maximális oldalfelületek kinyitására?

Mind a hőszigetelt, mind a hőszigetelés nélküli télikertek beruházása esetén az egyik fő cél a Nap soláris energiájának hasznosítása. Mondhatjuk, hogy az év 4/5 részében igaz ez a megállapítás. A legmelegebb hónapokban szükség van azonban a megfelelő árnyékolásra és a megfelelő szellőzésre. A legjobb szellőzést úgy érhetjük el, ha az oldalfelületeket a lehető legnagyobb mértékben nyithatóvá tesszük.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest