mi-a-kulonbseg-egy-hoszigetelt-es-egy-hoszigeteles-nelkuli-telikert-uvegterasz-hasznalati-lehetosege-kozott
 • Nyitólap
 • Mi a különbség egy hőszigetelt és egy hőszigetelés nélküli télikert (üvegterasz) használati lehetősége között?

Mi a különbség egy hőszigetelt és egy hőszigetelés nélküli télikert (üvegterasz) használati lehetősége között?

Egy hőszigetelt télikert azonos értékű lakóteret jelent a ház a többi lakrészével. Nem csak a tető és az oldalfalak, de a padozata is hőszigetelt. Az év 365 napján át használható lakótér, ahol ugyanolyan hőmérséklet és páratartalom található, mint a ház többi lakrészében.

Ezzel szemben a hőszigetelés nélküli télikert (üvegház, üvegterasz) használhatósága az év 250-280 napjára “korlátozódik”. Elsősorban szél és eső elleni védelmet nyújt, az átmeneti évszakokban pedig kiváló hőpuffert jelent, ami által hűvös, de napos időben kellemes hőmérsékletet biztosít.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest