lehet-e-futeni-vagy-klimatizalni-a-telikertet
 • Nyitólap
 • Lehet-e fűteni vagy klimatizálni a télikertet?

Lehet-e fűteni vagy klimatizálni a télikertet?

Hőszigetelés nélküli télikerteknél nincs szükség hűtésre, hiszen azt az oldalfalak nyitásával oldjuk meg. Korlátozottan lehetőség van fűtésre, de ez inkább csak az alkalmi jellegű hősugárzókra korlátozódik. (Megjegyzés! Túlzott hőmennyiség bevitele esetén ugyanis párásodással és vizesedéssel kellene számolni az oldalfalakon.)

A hőszigetelt, lakó télikerteknél, ugyanúgy, mint egy lakás esetén, lehetőség van a télikertek fűtőtesttel vagy klímaberendezéssel való ellátására.
A hűtésre alternatívát kínálnak a különböző motoros szellőzők vagy az ablakok nyithatósága.

A Solarlux intelligens télikert vezérlése kontrollálja a kívánt hőmérsékletet és vezérli a szellőzést vagy éppen az ablakok nyitását és csukását.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest