hol-kaphatok-bovebb-informaciot
 • Nyitólap
 • Hol kaphatok bővebb információt?

Hol kaphatok bővebb információt?

Bemutatótermünkben mintadarabokkal és szakszerű tanácsadással ingyenesen állunk rendelkezésükre. Igény esetén külön díjazás ellenében lehetőség van helyszíni tanácsadásra is.

Tanácsadói díj 30 km távolságon belül: 15.000,- Ft+ÁFA/ megkezdett óra (utazási idővel együtt)
Tanácsadói díj 30 km távolságon felül: 15.000,- Ft+ÁFA/ megkezdett óra (utazási idővel együtt) + 120 Ft+ÁFA/km

A bemutatótermi konzultációt követő tájékoztató árajánlat elfogadása után a helyszíni tanácsadás ingyenes.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest