hasznalhato-e-telen-a-hoszigeteles-nelkuli-telikert
 • Nyitólap
 • Használható-e télen a hőszigetelés nélküli télikert?

Használható-e télen a hőszigetelés nélküli télikert?

Természetesen igen, hiszen megvéd minket a jeges széltől, az esőtől, a hótól. Egy szép napos februári vasárnapon, akár a családi ebéd is elképzelhető a teraszon. Természetesen nem rövidnadrágban, hanem megfelelően felöltözve, esetleg helyi hősugárzókat használva. Azonban nem tehetjük meg, hogy lakótéri hőmérsékletre (22-23 C°) fűtsük, mert a nagy hőveszteségen túl, jelentős páraképződéssel és páralecsapódással kell számolnunk. Vagyis lakótérként nem használható.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest